Off.elia A.V. Performance – EACC

Live A.V. Performance by JJ Doc [music & deconstruction sound] & Epi Neuraska [visual & performance]. EACC [Espai d´Art Contemporaní de Castelló], Espai Sonor. 20h, 07/IV/2017.

www.eacc.es

Romanticisme Digital

Si bé, en aquest cicle de l’Espai Sonor s’ha reivindicat el paper fonamental del so com a eix sobre el qual s’articulen narratives, músiques i improvisacions; de tant en tant trobem projectes que es fonamenten en la imatge per a després encabir-hi el so com a element embolcallador, com a pàtina emocional i fil conductor performatiu.

Off.Elia és un projecte merament visual i performatiu que adaptat al directe, i a una posada en escena complexa i única, redibuixa i reinterpreta en clau contemporània l’imaginari decimonònic del romanticisme pictóric. Per a tal escomesa, els autors de la proposta agafen la imatge icònica de l’Ofèlia Morta del pintor Sir John Everett Millais per a reinterpretar-la amb codis estètics actuals. Tant és així que és a través de l’electrònica d’avantguarda i el processament de vídeo en temps real com aquesta imatge emblemàtica és retornada a la contemporaneïtat de la mà de dos creadors vinculats al territori com Epi Neuraska i JJ Doc.

Epi Neuraska, creador visual d’Ontinyent fa anys que desenvolupa un llenguatge visual en temps real a partir de la manipulació del vídeo; conjuntament amb l’artista sonor de Burriana, JJ Doc, han aconseguit teixir una proposta insòlita en el panorama valencià que bé mereix el seu toc d’atenció a l’Espai Sonor.

Edu Comelles

Off_elia_EACC_2017 copia

Publicado por Epi Neuraska

- Tecnico Superior de Artes Plásticas – Alcoi (Alicante) 1998 - Licenciatura en Bellas Artes – Facultad de Bellas Artes de València, 2009. - Máster AVM – Artes visuales y multimedia – UPV (València), 2009 - 2010. - Máster Universitari en Professor/a d'Educació Secundària, UV (València), 2010 - 2011

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: