CCF en directe – Auditori i Palau de Congressos de Castelló

20 de gener de 2023 · Sala de cambra M. Babiloni · Auditori i Palau de Congressos de Castelló

El projecte artístic, musical i poètic CCF (Col·lectiu Camí Fondo) es constitueix el 2011 amb l’entrada de l’artista visual Epi Neuraska al tàndem format per J J Doc i Josep Lluís Furió.

Units per la sensibilitat artística, els tres components defensen el concepte de poesia electrònica visual, basat en la fusió de sonoritat electrònica i imatges combatives que s’adhereixen als versos dels poemes recitats, guiats cap a un punt de trobada comuna: la performance poètica visual.

Els grans de la poesia del s. XX, Vicent Andrés Estelles, Dilan Thomas, Charles Bukowski, Jaime Gil de Biedma, L. Cohen, D. Wycliffe…, entre altres, protagonitzen les sessions artístiques.

CCF Instruccions d’ús: Quan algú se sotmet per primera vegada al Col·lectiu Camí Fondo, els sentits queden a l’espera. No s’espante si després d’una sessió de relaxants fuetades sensorials se sent desorientat o fins i tot amb major ubicació que al començament de la sessió. Això és la poesia electrònica visual: fer del poema un sentiment, del so una emoció i de la imatge una il·lusió.

+info en: https://ivc.gva.es/val/escena-val/programacio-escena/auditori-i-palau-de-congressos-castello/collectiu-cami-fondo-v?fbclid=IwAR1-471OfQAyuLMUjhMUJzP8154yY1kUlP_Kr9kpKnsLGQUVPemNJ-EnoAU

Anuncio publicitario

Publicado por Epi Neuraska

- Tecnico Superior de Artes Plásticas – Alcoi (Alicante) 1998 - Licenciatura en Bellas Artes – Facultad de Bellas Artes de València, 2009. - Máster AVM – Artes visuales y multimedia – UPV (València), 2009 - 2010. - Máster Universitari en Professor/a d'Educació Secundària, UV (València), 2010 - 2011

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: